Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny tv-jobb

Peter Arnett er tilbake på lufta etter at han fikk sparken fra NBC. Nå rapporterer han for gresk tv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kritiserte USA - fikk sparken

TV-reporter Peter Arnett har gjort kriger til sitt levebrød. Først ble han CNN-kjendis i forbindelse med Golf-krigen, i den andre Irak-krigen har han rapportert for den amerikanske tv-kanalen NBC, inntil han fikk sparken mandag blant annet for å hevde at irakerne behandlet utenlandske journalister godt. Men geskjeftige Arnett er nå tilbake på lufta.

- Takk Peter Arnett, vi er stolte av å ha deg på laget, sa nyhetsoppleseren Dany Verstraeten på den belgiske tv-kanalen VTM i går.

Det viser seg at Arnett skal levere daglige rapporter fra krigen til den belgiske stasjonen i tillegg til den greske tv kanalen NET television, melder AP.

Dessuten skriver tv-reporteren ukentlige artikler for The Daily Mirror i London, en avis som har tatt offentlig avstand fra krigen.

På belgisk tv karakteriserte Arnett seg som «et offer for informasjonskrigen».

- Det er to kriger som pågår, Dany. Det er krigen med kuler og bomber og så har du informasjonskrigen, sa Arnett på belgisk tv i går.

Arnett kommer opprinnelige fra New Zealand og vant den prestisjetunge Pulitzerprisen for sine artikler fra Vietnamkrigen for AP.

PÅ'N IGJEN:</B> Peter Arnett var ikke uten tv-jobb lenge selv om han må tekstes for sine nye tv-seere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling