Ny twittertabbe: Kalte Charles for prinsen av «Whales»

En liten skrivefeil ble raskt oppdaget av Twitter-brukerne, som ikke kunne la dette gå ubemerket hen.

BESØK: Prins Charles av Wales og president Donald Trump avbildet under Trumps nylige statsbesøk i Storbritannia. Foto: Rex / Shutterstock / NTB Scanpix
BESØK: Prins Charles av Wales og president Donald Trump avbildet under Trumps nylige statsbesøk i Storbritannia. Foto: Rex / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Internett» morer seg over president Donald Trumps siste twitterblemme.

Den amerikanske presidenten er svært aktiv på sin personlige Twitter-konto, og etter at et intervju av ham selv ble publisert, klarte han ikke å dy seg.

Åpnet opp for «drittpakker»

I et intervju med ABC News ble presidenten denne uka spurt om hans valgkampstab bør ta imot drittpakker om politiske motstandere fra andre land - eller ringe FBI.

- Dersom noen ringte fra et annet land - for eksempel Norge - og sa at «vi har informasjon om din politiske motstander». Da tror jeg at jeg ville ha lyttet, sa han.

Twitterblemma oppstod da Trump i går anklaget ABC News for å spre «fake news».

- Jeg møter og snakker med «utenlandske myndigheter» hver dag, skriver Trump på Twitter og viser til hans nylige statsbesøk i Storbritannia.

Prinsen av hvaler

Der møtte han dronning Elisabeth av England, prins Charles av Wales, den irske statsministeren, Frankrikes president og Polens president.

- Vi snakket om «alt». Burde jeg umiddelbart ringe FBI om disse samtalene og møtene? Noe så latterlig! Jeg ville aldri blitt stolt på igjen. Med det sagt, mitt fulle svar blir sjeldent gjengitt av «the fake news media». De utelater delen som teller med vilje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer