Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny tysk sex-kannibal

Saltet penis for å spiste den. Foret kattene med lungene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 33 år gamle musikklæreren Joe Ritzkowsky trodde han hadde møtt en sexpartner på nettet. Men den nå drapstiltalte 41-åringen Ralf Meyer var sulten på mer.

Den groteske kannibal-saken startet i Berlins tingrett i dag. Bare et drøyt år etter at Tysklands forrige kannibal, Armin Meiwes, ble dømt til åtte års fengsel for å ha drept, partert, og delvis spist 43 år gamle Bernd-Jurgen Brandes etter å ha avertert etter et slakteoffer på internett.

Skrekkscener

I motsetning til Bernd-Jurgen Brandes, visste ikke Joe Ritzkowsky at kontaktannonsen på internett skulle bety hans død.

Han trodde han skulle ha sadomasochistisk sex med Ralf Meyer. I Meyers leilighet lot han seg henge opp med kjetting. Men så tok 41-åringen frem verktøyene - en skrutrekker for å stikke Ritzkowsky til døde, en kniv for å sprette opp magen, en hagesaks for å kutte ribbeina, og en sag for å kutte ryggraden.

I følge tyske aviser, som har fulgt sakens første dag i retten, parterte Meyers kroppen i sin leilighet, hvor han saltet og pakket musikklærerens penis inn i plast for å spise den senere. De to huskattene sine foret han med 33-åringens lunger.

Inspirert

Etter ti timer sammen med liket i leiligheten skal Meyers ha mistet motet. Først skal han ha forsøkt å fjerne den økende stanken med friskluftsspray, før han satte seg i bilen og kjørte til den lokale politistasjonen.

KANNIBAL: 41-årige Ralf Meyer drepte og parterte musikklæreren Joe Ritzkowsky (33), etter å ha invitert ham hjem for sadosex. Foto: Scanpix
KANNIBAL: 41-årige Ralf Meyer drepte og parterte musikklæreren Joe Ritzkowsky (33), etter å ha invitert ham hjem for sadosex. Foto: Scanpix Vis mer

- Hei. Jeg har drept og partert et menneske, skal han ha sagt til politivakta. Politiet rykket umiddelbart til leiligheten, og fant musikklærerens kroppsdeler i 41-åringens kjøleskap.

Til politiet har han forklart at han hadde latt seg inspirere av Armin Meiwes.

- Jeg visste jeg hadde en mørk side. Nå ser jeg frem til langtidsbehandling, sa den tiltalte via sin advokat i retten i dag. Han skal være svært skamfull over ugjerningen, forklarte advokaten.

Hele Norges coronakart