Ny ukelønn: 3,5 millioner

NEW YORK (Dagbladet): Det blir «Seinfeld» også til høsten. Elaine, George og Kramer går opp i lønn fra en million kroner i uka til 3,5 millioner. Halvparten av det de krevde, men et resultat enhver forhandler ville våge å legge fram for medlemmene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lønnshoppet er ikke offisielt. Betingelsene i de nye kontraktene blir ikke offentliggjort.

Jerry Seinfeld selv har allerede fått sitt lønnshopp fra 3,5 millioner pr. uke til sju millioner. Pluss bedre prosenter i videresalg og andre typer fortjeneste som programmet skaper for NBC-kanalen. Jerry Seinfeld er medprodusent for programmet.

Forsvar

Jason «George» Alexander gikk ut i et intervju i uka som var og forsvarte kravet på sju millioner fordi NBC tjener opptil sju milliarder kroner i året på «Seinfeld», og fordi programmet bidrar til å gjøre kanalen til den mest populære i USA.

Jerry Seinfeld har foreløpig bare inngått kontrakt for 97- 98-sesongen. Dersom han forlenger kontrakten for 98- 99 har Alexander, Julia «Elaine» Louis-Dreyfus og Michael «Kramer» Richards sagt at de også fortsetter.

Åtte år

«Seinfeld» har nå gått på TV i åtte år, og Jerry har tjent nær 300 millioner kroner. De siste årene har de tre andre tjent pene 22 millioner kroner pr år. Neste sesong tjener de 77 millioner hver mens Jerry tar inn 154 millioner alene. Pluss mange flere millioner på sine prosenter i fortjenesten på videresalget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer