HENTET SKADD SKILØPER: Alle seks om bord omkom da redningshelikopteret styrtet ved skistedet Campo Felice onsdag. Foto: Gregorio Borgia, AP/NTB Scanpix.
HENTET SKADD SKILØPER: Alle seks om bord omkom da redningshelikopteret styrtet ved skistedet Campo Felice onsdag. Foto: Gregorio Borgia, AP/NTB Scanpix.Vis mer

Ny ulykke i kriseområde - seks omkom i helikopterstyrt

I samme region som snøskred tok hotell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle de seks ombord mistet livet da et redningshelikopter styrtet i tett tåke i et fjellområde i Abruzzo-regionen i Italia, opplyser politiet.

Helikopteret sendte ut nødsignal, og kort tid etter ble det hørt en kraftig eksplosjon. Det var ute på oppdrag for å hente en skadd skiløper ved skistedet Campo Felice da det styrtet. Ifølge ubekreftede meldinger er skiløperen blant de omkomne.

Årsaken til styrten er ikke kjent. Været i området er dårlig med mye tåke. Skianlegget ligger på 710 meters høyde, men flere av løypene starter på over 2.000 meters høyde.

Campo Felice ligger i samme område som høyfjellshotellet Rigopiano som ble begravd av et stort snøskred i forrige uke.

Politiet understreker at helikopterulykken ikke har noen forbindelse med oppdrag i forbindelse med jordskjelvene eller snøskredet som rammet Abruzzo-regionen for en uke siden.

(NTB-AFP-AP).