Ny væpnet aksjon i Telemark

35 år gammel mann pågrepet i forbindelse med gisseldramaet i Telemark.

UNNGIKK IKKE POLITIET: Denne bilen ble brukt for å prøve å slippe unna politiet. Det hele endte i en politisperring på Fensmyra like utenfor Nome i Telemark. Foto: Tore Svarverud, Varden
UNNGIKK IKKE POLITIET: Denne bilen ble brukt for å prøve å slippe unna politiet. Det hele endte i en politisperring på Fensmyra like utenfor Nome i Telemark. Foto: Tore Svarverud, VardenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - En mannsperson på 35 år er pågrepet i forbindelse med samme sak, sier politiadvokat Odd Skei Kostveit, og viser til saken der to gjerningsmenn kidnappet en 19 år gammel mann i forbindelse med pengeinnkreving.

35-åringen ble pågrepet i en væpnet politiaksjon mot hans bopæl i Herre like utenfor Skien i Telemark.

- De tre mistenkte er pågrepet for blant annet frihetsberøvelse, trusler og vold. De vil bli stilt for varetektsfengslig i morgen mandag, sier han til Dagbladet.

- Politiet ser svært alvorlig på hendelsen, sier politiadvokaten.

Klokka 22 i går kveld fikk politiet i Telemark melding om at en 19 år gammel mann hadde blitt bortført av to menn.

- 19-åringen hadde vært hjemme hos kjæresten på Herre utenfor Skien. To menn på 23 og 37 år hadde brutt seg inn og tatt med seg mannen, sier politiadvokat Odd Skei Kostveit, som videre forteller at kjæresten (18) og ei venninne ble vitne til det hele. Les mer om saken her.