Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny varslersak hos bergenspolitiet

Politiledelsen i Bergen har fått nok et varsel på sitt bord. En etterforsker ved politihuset hevder etterforskningen i en alvorlig voldssak har vært for dårlig.

NYTT VARSEL: Politimester i Bergen, Kaare Songstad. Foto: Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
NYTT VARSEL: Politimester i Bergen, Kaare Songstad. Foto: Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge etterforskeren skal tips ha blitt liggende urørt i månedsvis og sentrale personer ble aldri avhørt, skriver Bergens Tidende.

Varselet gjelder saken hvor forretningsmannen Reidar Osen ble overfalt og mishandlet av tre maskerte menn som krevde ham for penger i desember 2015. Politimannen mener at sentrale etterforskningsskritt ikke ble fulgt opp og at konkrete spor ble liggende.

I februar i fjor ble en rumensk mann pågrepet og siktet i saken, men han ble senere sluppet fri.

– Jeg kan bekrefte at vi i slutten av forrige uke mottok et varsel fra en av våre etterforskere angående politidistriktets etterforskning av overfallet på Reidar Osen. Detaljer om innholdet i varselet skal behandles fortrolig, og jeg kan derfor ikke si noe utdypende om det, sier politimester Kaare Songstad til avisen.

De siste årene har politidistriktet hatt flere varslersaker, senest i fjor da en ansatt slo alarm om at narkotikakriminalitet angivelig ble nedprioritert.

(NTB)