Ny vending i mystisk trippeldød

Mor og tvillingpar ble funnet døde i bil. Nå er obduksjonsrapporten klar.

DØDE: Andrea Langhorst og tvillingene Olivia og Adam ble funnet døde i en parkert bil i Florida. Foto: GoFundMe
DØDE: Andrea Langhorst og tvillingene Olivia og Adam ble funnet døde i en parkert bil i Florida. Foto: GoFundMe Vis mer
Publisert

Andrea Langhorst (35) og hennes tre år gamle tvillinger Olivia og Adam ble 20. mars funnet døde i bil parkert utenfor et leilighetskompleks i den amerikanske byen Melbourne i delstaten Florida.

«Om kvelden søndag 20. mars, omtrent klokka 22.50, fikk vi inn en melding angående et mistenkelig kjøretøy parkert utenfor Manatee Cove Apartments. Ved ankomst fant politiet kjøretøyet og tre omkomne personer», skrev politiet i en uttalelse kort tid etter funnet.

Det ble seinere publisert en oppdatering om at det var Andrea Langhorst og hennes to biologiske barn som var omkommet.

Det har siden vært uklart hvordan de tre døde, og familiens pårørende har ikke turt å spekulere på dødsårsakene. Den eneste som kunne konstateres tidlig var, at alle tre trolig døde samtidig.

- Jeg vil ikke begynne å spekulere før jeg får høre hva obduksjonsrapportene konkluderer med. Da kan familien vår endelig få litt fred, vel vitende om hva som har hendt, sa kvinnens far, Randy Langhorst, i et intervju med amerikanske People i mars.

VITNE: Skuespiller John Barrowman var vitne til de dramatiske scenene som utspilte seg i Berlin. Video: Twitter Vis mer

Dødsårsak klar

Denne uka ble det imidlertid klart hva familien på tre døde av.

Ifølge People, som har fått innsyn i obduksjonspapirene, viser tvillingenes toksikologirapporter at dødsfallene skyldes inntak av narkotiske stoffer.

Blodprøver tatt av den 35 år gamle tobarnsmora viste også narkotikautløst dødsfall.

Rapportene konkluderer med at mora tok livet av sine to barn, skriver People.

- En kjærlig og snill mor

Etter at de tre dødsfallene ble kjent opprettet Langhorst en GoFundMe-side for å minnes den lille familien på tre:

«Denne siden er til ære for min datter Andrea Langhorst og hennes elskede tvillinger, Adam og Olivia Dryer. For de som spør om donasjonene, eller en annen måte å hjelpe på, vil pengene gå til familiemedlemmer som har behov for sorgtjenester og bearbeiding.

«Dette uventede tapet var en sjokkerende tragedie og familien er ødelagt. Alle lider av traumer og venter fortsatt på svar. På vegne av familiene til Randy Langhorst, Sue Ryen og Bobby & Mary Lou Dryer, takker vi for støtten», står det i teksten som etter alt å dømme ble skrevet mens familien fortsatt ventet på obduksjonsrapportene.

Til People sa Langhorst i mars at dattera Andrea var en kjærlig og snill mor som var full av humør, og at barna var sammen hele tiden - og at de elsket hverandre.

- Jeg kommer til å savne henne inderlig, sa han til nettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer