Ny video røper de groteske detaljene om narko-kannibalen

Hele hendelsen ble fanget av overvåkningskameraet til ei avis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Avisa Miami Herald har nå offentliggjort en 24 minutter lang video som viser hele det morbide angrepet fra avstand.

Videoen, filmet av overvåkningskameraet på avisas bygning, gir et innblikk i hva som skjedde da Rudy Eugene i narkorus overfalte og begynte å spise på den hjemløse mannen Ronald Poppo.

Avisa skriver at den nye videoen, i tillegg til informasjon fra politiet, viser at Eugene trolig snublet over Poppo helt tilfeldig. Hele overvåkningsvideoen kan du se på Miami Heralds nettsider. Øverst i denne saken kan du se utdrag av videoen.

Videoen viser at Eugene kom gående naken på fortauet rundt klokka 14 lørdag ettermiddag. Delvis skjult av trær kan man se at Eugene begynner sitt overfall, før han ruller Poppo ut på det solfylte fortauet og begynner å kle av ham, mens Poppo prøver å sparke gjerningsmannen for å komme seg forbi.

- Sto der med kjøttbiter i munnen Samtidig kjører og sykler folk forbi som om ingenting skjedde. Bilistene klarte trolig ikke å se det på grunn av sikkerhetsmuren langs motorveien.

Mens Eugene spiste på av kinnpartiet, ører og nesen til offeret sitt på fortauet, begynte telefonene å komme inn til Miami-politiet. 16 minutter etter at angrepet begynte kom den første politibilen til stedet før den snudde. Rundt to minutter seinere kommer politibilen tilbake igjen, og kort tid etter ble Eugene skutt og drept.

Minst fem forbipasserende bilister ringte politiet om hendelsen, mens tre syklister syklet forbi de to blodige mennene like før politibetjentene kom til stedet.

- Han bare sto der, med kjøttbiter i munnen mens han knurret, har et vitne sagt til amerikanske medier.

LSD-rus? Ifølge AP er det fortsatt for tidlig for politiet å si noe konkret om hva Eugene gjorde i timene før drapet. Han skal ha vært på Miami Beach like før angrepet, mens bilen hans, en lilla Chevrolet, ble tauet vekk klokka 11 på formiddagen. Den sto ulovlig parkert.

Det er ikke kjent hva som førte til at Eugene gikk til det groteske skrittet å overfalle og så spise på en annen mann. Flere har spekulert på at han var rusa på LSD, og politiet opplyser at det vil ta flere uker før blodprøvene er ferdig testet.

Politiet skal også ha en teori om at angrepet kan ha vært en kokainpsykose som gjør at blodet «koker», noe som gjør at personen som har inntatt stoffet kler av seg for å avkjøle seg.  

Avisa Local10 melder om at mannen gikk løs på offerets kinn, øre og nese.

Ifølge politikildene så en person i en veipatrulje først den nakne mannen som tygde på en annen manns ansikt. Personen ropte at mannen  måtte trekke seg unna.

Men den nakne mannen nektet.  

Helt oppsatt Samtidig så også en annen kvinne hendelsen, og hun fikk raskt kontaktet en annen politimann som befant seg i området.

Politimannen nærmet seg og befalte så den nakne mannen til å fjerne seg fra personen. Men da mannen ignorerte advarselsen og valgte å fortsette, skjøt politimannen ham.

Det første skuddet var ikke dødelig, og mannen skal har fortsatt å tygge på offeret.

For å redde offerets liv ble nok et skudd løsnet. Vitner rapporterer om å ha hørt rundt seks skudd, som til slutt tok livet av angriperen.

- Politimannen pekte med pistolen på ham og ba han om å stoppe. Mannen snudde seg rundt og knurret som et vilt dyr og fortsatte å spise av mannens ansikt, sier Armando Aquilar, en talsperson for politisjefen i området til Local10.

OFFER OG GJERNINGSMANN: Disse bildene er offentliggjort av Miami-Dade politidistrikt, og viser (t.v.) Rudy Eugene (31), som politiet skjøt etter han spiste av ansiktet til (t.h.) Ronald Poppo (65) på lørdag. Foto: ScanpixNTB/AP Photo/Miami-Dade Police Dept.
OFFER OG GJERNINGSMANN: Disse bildene er offentliggjort av Miami-Dade politidistrikt, og viser (t.v.) Rudy Eugene (31), som politiet skjøt etter han spiste av ansiktet til (t.h.) Ronald Poppo (65) på lørdag. Foto: ScanpixNTB/AP Photo/Miami-Dade Police Dept. Vis mer