Ny video røper de groteske detaljene om narko-kannibalen

Hele hendelsen ble fanget av overvåkningskameraet til ei avis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Avisa Miami Herald har nå offentliggjort en 24 minutter lang video som viser hele det morbide angrepet fra avstand.

Videoen, filmet av overvåkningskameraet på avisas bygning, gir et innblikk i hva som skjedde da Rudy Eugene i narkorus overfalte og begynte å spise på den hjemløse mannen Ronald Poppo.

Avisa skriver at den nye videoen, i tillegg til informasjon fra politiet, viser at Eugene trolig snublet over Poppo helt tilfeldig. Hele overvåkningsvideoen kan du se på Miami Heralds nettsider. Øverst i denne saken kan du se utdrag av videoen.

Videoen viser at Eugene kom gående naken på fortauet rundt klokka 14 lørdag ettermiddag. Delvis skjult av trær kan man se at Eugene begynner sitt overfall, før han ruller Poppo ut på det solfylte fortauet og begynner å kle av ham, mens Poppo prøver å sparke gjerningsmannen for å komme seg forbi.

- Sto der med kjøttbiter i munnen Samtidig kjører og sykler folk forbi som om ingenting skjedde. Bilistene klarte trolig ikke å se det på grunn av sikkerhetsmuren langs motorveien.

Mens Eugene spiste på av kinnpartiet, ører og nesen til offeret sitt på fortauet, begynte telefonene å komme inn til Miami-politiet. 16 minutter etter at angrepet begynte kom den første politibilen til stedet før den snudde. Rundt to minutter seinere kommer politibilen tilbake igjen, og kort tid etter ble Eugene skutt og drept.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer