Ny video viser kanadisk skandaleordfører røyke crack - igjen. Nå vil han på rehab

Rob Ford innrømmer at han har et problem.

VIL PÅ REHAB: Torontos ordfører Rob Ford vil søke umiddelbar hjelp for sitt misbruk av rusmidler. Foto: Reuters/Mark Blinch/NTB Scanpix
VIL PÅ REHAB: Torontos ordfører Rob Ford vil søke umiddelbar hjelp for sitt misbruk av rusmidler. Foto: Reuters/Mark Blinch/NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Torontos ordfører Rob Ford vil søke umiddelbar hjelp for sitt misbruk av rusmidler.

- Det er ikke lett å være sårbar og dette er et av de vanskeligste øyeblikkene i mitt liv. Jeg har et alkoholproblem. Jeg har slitt med det en stund, sier Ford i en uttalelse.

Ny crack-video Uttalelsen kom bare en time etter at den kanadiske avisa Globe and Mail konfronterte ham med en ny video som skal vise den skandaleomsuste ordføreren røyke crack.

Det er langt fra første gang det har dukket opp en video som omhandler Fords forhold til narkotika. I fjor ble det mye oppstyr rundt en video av Ford røyke crack.

Det endte blant annet med at Ford innrømmet bruk av crack, og at bystyret fratok ham makt.

Den nye videoen av ordføreren dukket opp like etter at Ford erklærte at han ville stille til gjenvalg i Toronto, og har spilt på betydningen av å få en ny sjanse og tilgi feil.

- Dumme spørsmål For noen uker siden ble han konfrontert med om han har fortsatt å bruke crack.

- Dere stiller dumme spørsmål, sa han.

Globe and Mail skriver om planene om gjenvalg virker som «en umulig oppgave». I den nye videoen kan man se Ford med det som skal være en crack-pipe.

Videoen er filmet av en narkodealer, som opplyser til avisa at den ble filmet i hemmelighet i kjelleren til Fords søster lørdag.

Mannen som eier rettighetene til videoen opplyser at han ønsker å selge videoen for et seks-sifret beløp.