Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny voldtekt i Oslo i natt

Den andre i hovedstaden denne helga, og den syvende så langt i april.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I natt skal nok en kvinne ha blitt voldtatt i Oslo.

- Voldtekten skjedde rundt klokka 04.00 natt til søndag i Skippergata, opplyser vaktleder ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt, Jarle Fløtterud, til Dagbladet.

Kledd i hvitt Gjerningsmannen hadde hvite klær, men det er viktig at man ikke henger seg for mye opp i disse detaljene, mener Fløtterud.

- Vi ønsker tilbakemelding fra alle som har sett eller hørt noe i Skippergata rundt klokka fire i natt, understreker han.

Kvinnen ble søndag morgen undersøkt ved voldtektsmottaket i Oslo. Hun har opplyst at voldtektsmannen var i følge med to andre og var kledd i hvitt, men har så langt ikke vært i stand til å gi et fyldigere testament, melder TV2.

Voldtatt på toalettet Voldtekten er den andre denne helga.

Politiet i Oslo jakter nå også en mann som er anmeldt for voldtekt av en 21 år gammel kvinne i Oslo sentrum natt til lørdag.

Voldtekten skal ha skjedd på toalettet på utestedet Temptation, et 18-årssted et steinkast fra tinghuset.

- Vi kan bekrefte at vi etterforsker en voldtektssak på et utested i Pilestredet. Kvinnen var på voldtektsmottaket på legevakta i natt, og hun har gitt sin forklaring til politiet, opplyser vaktleder Roger Hjertø ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet lørdag kveld.

Sju voldtekter i april Med helgas voldtekter har sju kvinner meldt ifra om overfallsvoldtekter i hovedstaden så langt denne måneden.

I løpet av fem timer natt til søndag 3. april, ble fire jenter utsatt for brutale overfallsvoldtekter. To døgn senere ble en femte kvinne overfalt og voldtatt på Sinsen i Oslo.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media