Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nye avhør i Belur-saken

Firebarnsmoren fra Mjøndalen har vært borte i over to år, og ektemannen hennes er siktet for forsettlig drap.

FORSVANT: Siste fysiske observasjon av Belur Sardar var 17. februar i 2007. Mannen hennes har forklart at hun forlot hjemmet i Mjøndalen 30. april samme år. Foto: Politiet / SCANPIX / HANDOUT
FORSVANT: Siste fysiske observasjon av Belur Sardar var 17. februar i 2007. Mannen hennes har forklart at hun forlot hjemmet i Mjøndalen 30. april samme år. Foto: Politiet / SCANPIX / HANDOUT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Politiet vil foreta nye avhør av ektemannen til savnede Belur Sardar. Firebarnsmoren fra Mjøndalen har vært borte i over to år, og ektemannen hennes er siktet for forsettlig drap.

- Det har kommet informasjon som gjør det naturlig å stille han spørsmål i et nytt avhør, sier politiadvokat Anne Lisbeth Hjelle i Søndre Buskerud politidistrikt til NRK.

Belur Sardar (27) ble meldt savnet av sin ektemann i slutten av april 2007. Fem måneder senere ble mannen siktet for forsettlig drap, til tross for at kona aldri ble funnet. Ektemannen ble løslatt fra varetekt i april 2008.

Hjelle vil ikke gi nærmere opplysninger om hva slags informasjon etterforskerne nå har fått. Tidspunktet for avhøret er ikke fastsatt.

Politiet håper fortsatt å få en avklaring i saken i løpet av høsten.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling