Nye avsløringer om «Lock down-party»

Skal ha bedt ansatte trekke tilbake invitasjoner for å unngå PR-mareritt.

FEST: Heidi's Bier Bar i Trondheim. Foto: Trondheim.no
FEST: Heidi's Bier Bar i Trondheim. Foto: Trondheim.no Vis mer
Publisert
LES ALT OM CORONA

Onsdag skrev Dagbladet om at Heidi's Bier Bar i Trondheim inviterte til «nedstengingsfest» tirsdag, som først ble omtalt av Adresseavisen.

- Vi ønsker å komme med et siste tilbud rettet mot studentene før skjenkestopp trer i kraft, sto det i en invitasjon sendt til et tjuetalls linjeforeninger ved NTNU.

I invitasjonen ble det lokket med gratis inngang og rabatt på drikke i baren.

UHELDIGE: Et gifteklart par sitt forsøk på å gjøre bryllupet deres mer minneverdig tar en uventet vending midt under seremonien i India. VIDEO: KameraOne Vis mer

Invitasjonen ble ikke godt mottatt av linjeforeningene, og Heidi's sendte halvannen time seinere ut en beklagelse, og at det hele var en misforståelse, og at invitasjonen bare var ment for én linjeforening.

Fredag avslører Adresseavisen at de har fått tilgang til en melding sendt ut av en leder i en chattegruppe for ansatte i bedriften. Meldingen skal ifølge avisa ha blitt sendt ut kort tid etter at utestedet fikk vite at en journalist hadde fått vite om invitasjonen.

I meldingen ble det ifølge avisa oppfordret til at ansatte som hadde vært «flinke til å legge ut på story» måtte fjerne innlegget så fort som mulig.

Avisa gjengir også denne meldinga:

«Beklager folkens, men vi lever i strenge tider, og må unngå dårligpresseomtale så langt vi kan. Og til dere som jobber i kveld; hvis noenkommer og spør om tilbudet, så er det en feil som har skjedd. Vi nevneringenting om journalist og så videre», står det til slutt.

Fredrik Holm, regionsjef i Rekom Group, har ikke besvart Dagbladets henvendelse fredag, men har svart til Adresseavisen:

- De ansatte innså at invitasjonen kunne framstå som uheldig, og valgte derfor å trekke den tilbake etter kort tid. Arrangementet ble heller aldri gjennomført og det var helt ordinær drift hele kvelden. Det er imidlertid beklagelig at invitasjonen i det hele tatt gikk ut, og at det i etterkant er blitt gitt upresis informasjon om hendelsesforløpet rundt utsendelsen av denne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer