Nye branner i natt

Branner fortsetter å prege julehøytiden: I Narvik brenner en bygård, og i Sogndal er eieren av en brennende enebolig savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannen i Narvik sentrum ble varslet av en nabo som ved 02-tiden natt til fredag så røykutvikling i Bygården. Da brannvesenet kom til stedet var hele gården i full fyr. Politiet er fortsatt ikke sikre på at alle de fire leilighetene i bygården er tomme.

- Vi vet at vi har fått ut alle beboerne fra tre av leilighetene. Men det er fortsatt uklart om det er folk i den siste leiligheten, sier operasjonsleder ved Midtre Hålogaland politidistrikt, Åge Antonsen til Dagbladet.

Brannmannskapene arbeider fortsatt med å få kontroll over brannen. Ekstramannskaper har blitt kalt inn for å avlaste de utslitte branmennene. Det skal i følge politiet i Midtre Hålogaland ikke være fare for at brannen sprer seg til andre bygninger i Narvik.

En savnet i Sogndal

I en enebolig vest for Leikanger sentrum startet nok en brann natt til fredag. Da brannmannskapene kom til åstedet ved halv-fire tiden fredag morgen, sto huset i flammer. Eieren av eneboligen, som skal ha bodd alene i huset, er savnet etter brannen.