Anna-Karin Bengtsson

Nye detaljer: De siste sporene

Anna-Karin Bengtssons bror til Dagbladet: Slik var dagene før forsvinningen.

SAVNET: Anna-Karin Bengtsson ble meldt savnet 12. april. Bildet er tatt under en tidliger tur til Playa del Inglés. Foto: Privat
SAVNET: Anna-Karin Bengtsson ble meldt savnet 12. april. Bildet er tatt under en tidliger tur til Playa del Inglés. Foto: Privat Vis mer
Publisert

- Det er en følsom situasjon. Det er veldig, veldig vanskelig. Det er uvissheten som er verst. Det å ikke vite, det å ikke få et svar.

Svenske Anna-Karin Bengtsson (52) fra Nord-Skåne er savnet på Gran Canaria.

Det siste livstegnet er datert 9. april: En telefonsamtale med dattera.

- Hun ville aldri ha forsvunnet av egen, fri vilje. Det er vi i familien helt sikre på. Kanskje noen der ute vet noe annet, men familien har ingen indikasjoner på at hun ville gjort noe sånt.

Dagbladet snakker med Joakim Axling (35), Anna-Karins lillebror. Han har nettopp kommet tilbake til Sverige etter flere dager på Gran Canaria.

Han uttrykker stor takknemlighet overfor alle frivillige som hjelper til i søket, samt alle delinger og omtaler i sosiale medier.

- Jeg får tårer i øynene når jeg tenker på turistene som ofrer feriedagene sine for å hjelpe oss med å lete. Vi er så utrolig takknemlige.

De siste dagene

Anna-Karin landet på flyplassen i Las Palmas 31. mars. Hun har vært mye i familiens leilighet i Playa del Inglés siden nyttår.

- Hun jobber med en masteroppgave i spesialpedagogikk. I tillegg skriver hun lærebøker. Søsteren min finner inspirasjon og ro der nede. Hun elsker å være på Gran Canaria.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer