Nye funn i Linda-saken

Søkene med miniubåt kan ha gitt resultater: I dag ble en gjenstand hentet opp av sjøen der dykkere i forrige uke fant Lindas klær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I forrige uke fant dykkere joggebuksen, hettegenseren og trusen til Linda Didriksen ved munningen til Skaugvollelva. I dag ble nok et funn gjort på omtrent samme tid. Funnene ble gjort med kabelutstyrt miniubåt.

Funnet ble umiddelbart innbrakt til Meløy lensmannskontor fire mil lenger sør. Politiet vil ikke si om det er gjenstand eller et klesplagg som er funnet.

- Det er uvisst om funnet har tilknytning til saken. Vi betrakter ikke funnet som dramatisk, sier Ann Rødveig, politiinspektør ved Bodø politidistrikt.

En vurdering i morgen vil avgjøre hvorvidt funnet blir sendt til Kripos i Oslo for analyse.

Søkene fortsetter både i bukta og i fjorarmen Ausen. Ausen ligger i tilknytning til Storvikskaret, der levningene etter Linda ble funnet i forrige uke. - Vi gir oss ikke før hele vårt definerte fjorområde er undersøkt, lover Rødveig.

GJORDE FUNN:Redningsskøyta Reidar von Koss er sendt til Meløy fra Hammerfest for å delta i letingen etter spor. I dag ble det gjort nye funn etter søk med miniubåt.