Nye funn i Tina-saken

STAVANGER/OSLO (Dagbladet.no): Politiet har i ettermiddag gjort flere nye funn i Tina-saken. Politiet har ennå ikke slått fast hvor Tina Jørgensen (20) ble drept, men har flere gode tips i etterforskningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rett før Stavanger-politiets pressekonferanse i ettermiddag ble to områder i Stavanger sperret av. Kriminalteknikere gjennomfører nå søk i områdene ved Sølyst utenfor Stavanger sentrum.

Politiet vil foreløpig ikke kommentere hva de leter etter i områdene som ligger i nærheten av Tina Jørgensens hjem, men ifølge Stavanger Aftenblads nettutgave har Kripos så langt tatt med seg rester av en hvit plastsekk, en 1,5 liter plastflaske og en mindre kartong. Søket ble avblåst ved 19.30-tiden i kveld, men fortsetter i morgen.

Politietterforskerne har foreløpig ikke funnet åstedet hvor Tina Jørgensen ble drept. De to avsperrede områdene ligger i det som ville vært en naturlig vei hjem fra byen lørdagsnatta hun forsvant.

På en pressekonferanse i ettermiddag hevdet politiet at de har fått inn flere gode tips i forbindelse med den mystiske sekken som ble funnet i kummen hvor Tina Jørgensen ble funnet torsdag forrige uke.

I går slo politiet fast at Tina Jørgensen mest sannsynlig ble drept utendørs.

BORTE: Tina Jørgensens veske er ennå ikke funnet.