Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Nye møter hos Riksmekleren

Partene i kommunestreikene skal møtes.

FORHANDLER:
Streiken i det offentlige fortsetter. Forhandlingsleder Arne Johannessen i UNIO og Leder Tone Rønoldtangen i LO Stat ankommer riksmekleren ved tidligere forhandlinger.
Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
FORHANDLER: Streiken i det offentlige fortsetter. Forhandlingsleder Arne Johannessen i UNIO og Leder Tone Rønoldtangen i LO Stat ankommer riksmekleren ved tidligere forhandlinger. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Partene i kommunestreikene skal møtes hos Riksmekleren søndag ettermiddag, melder Aftenposten.

Det er uklart om det er forhandlingsmøte eller et møte for å se om det er grunnlag for å begynne forhandlingene igjen.

Partene i Oslo-streiken skal sannsynligvis møtes klokken 15, mens partene i KS-området trolig skal møtes klokken 17, ifølge NTB.

Streiken for 6500 statsansatte har blitt avblåst allerede, men forhandlingsleder i UNIO, Arne Johannessen har tidligere fortalt at partene står for langt unna hverandre til å avblåse streiken for de andre.

De streikende ønsker et lønnsløft som gjør det mer attraktivt å jobbe i det offentlige, sammenlignet med det private næringslivet.


Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling