Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nye NATO-angrep mot Jugoslavia

Kraftige eksplosjoner rystet utkanten av Beograd og flere andre serbiske byer i natt da NATO gikk til nye angrep på det de definerer som militære mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I følge meldinger fra lokale medier var det ikke bare hovedstaden Beograd som ble bombet, men også byene Cacak, Kraljevo og Uzice, samt Kosovo-provinsens hovedstad Pristina.

Den eneste definitive rapporten kom fra landsbyen Bogutovac nær Kraljevo, der flere raketter slo ned 01.20 lokal tid, og forårsaket minst fire kraftige eksplosjoner, meldte det uavhengige nyhetsbyrået Beta.

Et titalls eksplosjoner rystet også Cacak-området, der NATOs bombefly ifølge nyhetsbyrået Tanjug ble møtt med kraftig luftvernskyts og derfor ikke kunne slippe sine bomber. Hva som forårsaket eksplosjonene, ble ikke opplyst.

I Beograd har innbyggere fortalt at de hørte fly i natt, og lyden fra dem var etterfulgt av kraftig luftvernild fra stillinger rundt byen. Det skal også vært hørt eksplosjoner i retning av Novi Beograd, den nordvestlige forstaden på andre siden av Sava-elven.

(NTB-Reuters):