Nye opplysninger: Slik reagerer familien

Madeleine McCanns familie sier at de aldri har gitt opp håpet om å finne dattera i live.

FORSVANT: Madeleine McCann forsvant fra en leilighet på et portugisisk feriested kvelden 3. mai 2007, mens foreldrene var på en tapasrestaurant i nærheten med venner. Foto: NTB Scanpix
FORSVANT: Madeleine McCann forsvant fra en leilighet på et portugisisk feriested kvelden 3. mai 2007, mens foreldrene var på en tapasrestaurant i nærheten med venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kom det nye opplysninger om Madeleine McCann-saken.

Scotland Yard etterlyser konkret informasjon om en 43 år gammel tysker i forbindelse med forsvinningssaken som rystet en hel verden.

Derfor har familien nå kommet med en uttalelse. Ifølge Sky News sier de, via talsperson Clarence Mitchell, at politiets nye opplysninger er «en viktig utvikling».

- Gir ikke opp

- Dette virker å være den viktigste ledetråden politiet har fått siden Madeleine forsvant for 13 år siden, sier Mitchell.

Talspersonen understreker at foreldrene, Kate og Gerry, sier at de aldri har gitt opp håpet om at hun kan bli funnet i live, men at de er realistiske og vil finne ut av hva som skjedde med dattera.

- De vil at den eller de som er ansvarlig for forsvinningen skal straffeforfølges.

Foreldrene har gjentatte ganger uttrykt i offentligheten at de aldri gir opp håpet, selv 13 år etter at dattera forsvant.

- De har aldri gitt opp at hun kan være i live og det vil de ikke før de får bevis for det motsatte. Likevel sier de at uansett hva som kommer ut av de nye opplysningene, ønsker de svar på hva som skjedde - også for å få fred.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer