Nye pengespill på NRK

Keno + NRK = uheldig

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Synovate MMI har nylig gjennomført og lagt frem en ny undersøkelse på oppdrag fra Norsk Tipping som konkluderer med at det har vært en nedgang i andelen med alvorlige og moderate spilleproblemer i befolkningen i løpet av de siste to årene. Dette er en gledelig nyhet! Når vi nå endelig begynner og se de positive resultatene, mener Norsk Tipping at tiden er inne for enda et nytt spill på NRK, vår egen statskanal.

Gjennom sin profilering av spill som Lotto, Extra og V75 spiller NRK allerede en betydelig rolle i markedsføringen av tilbudet til spillmonopolisten Norsk Tipping. Vi kan ikke se noen gode samfunnsmessige grunner for at denne rollen skal utvides. I dagens medianorge blir vi daglig påminnet om storgevinster i millionklassen som spillerne bare kan drømme om.

1.juli 2007 ble vi etter massivt press fra flere hold kvitt spilleautomatene. Det er uten tvil spilleautomatene som har skapt de alvorligste problemene for de spilleavhengige og de største konsekvensene for så alt for mange pårørende som også måtte lide. Gleden over dette automatforbudet blir trolig kortvarig, da regjeringen har bestemt og gjeninnføre nye spilleterminaler sommeren 2008. Disse skal etter planen ikke være like aggressive som forgjengerne, men likevel kommer folk til å tape store summer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer