Cleo Smith savnet:

Nye, «rystende» detaljer

Fire år gamle Cleo Smith har vært savnet i en uke. Nå forteller piloten Justin Borg at jenta trolig var borte lenge før politiet ankom stedet.

SAVNET: Fire år gamle Cleo Smith ble meldt savnet forrige lørdag. En uke seinere er det fortsatt ingen spor etter jenta. Foto: Western Australia Police Force.
SAVNET: Fire år gamle Cleo Smith ble meldt savnet forrige lørdag. En uke seinere er det fortsatt ingen spor etter jenta. Foto: Western Australia Police Force. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er nå en uke siden fire år gamle Cleo Smith ble meldt savnet. Jenta ble siste sett klokka 01.30 natt til forrige lørdag, sovende i familiens telt.

Familien var på overnattingstur i området Blowholes, som ligger i Macleod like ved Carnarvon i Western Australia. Det skal ha vært fireåringens første campingtur.

Etter mange intense dager med omfattende søk, er det fremdeles ingen spor etter Cleo.

Saken er omtalt i The Weekend Australian.

- Sikre på at hun ikke var i området

Nå forteller piloten Justin Borg, en av de første som var med å lete, at jenta trolig var borte fra området lenge før politiet ankom stedet.

Borg sendte raskt ut sine helikoptre, som startet et grundig søk, mens de ventet på politiet.

- Vi var ganske sikre på at hun ikke var i området da vi foretok vårt andre søk. Når vi leter etter noen, og de befinner seg i området, finner vi dem som regel raskt. Spesielt hvis de går i farger som skiller seg ut, sa Borg til den australske avisa.

Cleo hadde på seg en rosa/lilla pysjamas med blått og gult mønster da hun sist ble sett. Soveposen, som også er borte, var rød og svart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer