Nye sammenstøt mellom fotballpøblene

24 anholdt etter blodig slagsmål.

PÅGREPET ETTER MASSESLAGSMÅL: 24 personer er pågrepet etter et blodig masseslagsmål på Carl Berner. Totalt i dag er 32 casuals pågrepet, de fleste fra Bergen. Foto: Håkon Eikesdal
PÅGREPET ETTER MASSESLAGSMÅL: 24 personer er pågrepet etter et blodig masseslagsmål på Carl Berner. Totalt i dag er 32 casuals pågrepet, de fleste fra Bergen. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fotball-casuals med tilknytning til Vålerenga og Brann har nok en gang barket sammen i Oslo. Denne gang på T-banestasjonen på Carl Berner.  - Det har vært et slagsmål mellom casuals. Vi har pågrepet 24 stykker. Alle blir nå fraktet til politihuset, og alle siktes for ordensforstyrrelse, bekrefter Arve Røtterud, innsatsleder ved politiet i Oslo. Antallet pågrepne i slåsskampen på Carl Berner ble etterhvert oppjustert til å være 35.

Etter slåsskampen på Carl Berner stakk flere av de involverte av.

Vitneobservasjoner førte til at fem av dem ble pågrepet en stund etter på Grünerløkka.

- Her pågrep vi fem personer. Disse var også involvert i slåsskampen på Carl Berner. Etter bråket på Nationaltheateret anholdt vi sju, så totalt er det 42 casuals innbrakt, sier Bjørnbakk. Slag og spark Rundt 50 personer deltok i den brutale slåsskampen som fortsatt pågikk da politiet kom til stedet.

- Vi så slag og spark, flasker som gikk gjennom luften og traff hoder og folk som kastet hverandre i asfalten, forteller Røtterud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer