AVVISER NYE PÅSTANDER: Men Herman Cains forsøk på å bli republikanernes presidentkandidat kan bli enda vanskeligere som følge av at enda et vitne står fram og anklager ham for seksuell trakassering. Foto: Jonathan Ernst/REUTERS
AVVISER NYE PÅSTANDER: Men Herman Cains forsøk på å bli republikanernes presidentkandidat kan bli enda vanskeligere som følge av at enda et vitne står fram og anklager ham for seksuell trakassering. Foto: Jonathan Ernst/REUTERSVis mer

Nye sex-anklager mot Herman Cain

I alt fire kvinner retter nå anklager mot Cain, som håper å bli republikanernes presidentkandidat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Herman Cains forsøk på å bli republikanernes presidentkandidat kan bli enda vanskeligere som følge av at enda et vitne står fram og anklager ham for seksuell trakassering.

Cain har blitt beskyldt for utilbørlig seksuell opptreden av i alt fire kvinner. En av dem, Sharon Bialek, sier han forsøkte seg på henne etter en middag i Washington i 1997, da hun hadde bedt ham om help til å finne en jobb.

Nå er det hennes tidligere kjæreste som står fram for å bekrefte kvinnens historie.

Han er barnelege og sier at Bialek fortalte ham om episoden kort tid etter at den skjedde, opplyste Bialeks advokat mandag.

De seksuelle overtrampene skal ha skjedd mens Cain var leder for en nasjonal interesseorganisasjon for restaurantvirksomhet.

Cain har gjentatte ganger avvist påstandene.

(NTB)