Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nye søk etter savnet 33-åring

Helikopter og redningsmannskaper tar lørdag morgen opp igjen søket etter den 33 år gamle mannen som er meldt savnet etter en fottur i Åseral i Vest-Agder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er et stort område å søke i, med veldig kupert terreng, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt til NTB lørdag morgen.

Den savnede mannen skal ha med seg en ryggsekk med klær og mat, men politiet tror ikke han har med seg overnattingsutstyr.

Steinsland opplyser at så langt har ingen sett mannen som skulle gå fra Knaben i Kvinesdal til Ljosland i Åseral torsdag.

- Vi har absolutt ingen opplysninger om at noen har sett ham gå fra Knaben, eller andre indikasjoner på hvor denne personen befinner seg, uttaler Steinsland.

Det var familien som kontaktet politiet fredag formiddag da de ikke hadde hørt fra 33-åringen etter den ni timer lange fotturen han skulle gå alene.

Et helikopter søkte fredag området uten hell og det ble også fløyet inn Røde Kors-mannskaper som søkte etter mannen mellom Knaben og Ljosland.