Nye søk etter Tom Halvorsen

For annen gang på under et døgn setter politiet i Stavanger i gang nytt søk med dykkere i håp om å finne spor etter 18 år gamle Tom Halvorsen. Han forsvant sporløst i Tananger natt til 1. mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Resultatløst søk etter Tom Halvorsen

Letingen vil bli konsentrert i sjøen ved innseilingen til Tananger utenfor Stavanger, opplyser politiavdelingssjef Olaus Østebø ved Stavanger politidistrikt til NTB.

Søket i dag var ventet å foregå omtrent på det stedet som ble gjennomsøkt i går kveld.

Politiet er fortsatt interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett en hvit eller lys bil ved Fina bensinstasjon ved 23.15-tiden torsdag 30. april, dagen da Tom Halvorsen forsvant fra hjemmet. Flere vitner har rapportert om en smell i området på dette tidspunktet som kan stamme fra et våpen.

15 personer fra politiet arbeidet med saken i helgen. Den har topp prioritet og etterforskningen fortsetter for fullt. Kripos er foreløpig ikke tilkalt.

Privatpersoner og næringslivet i Tananger har samlet inn en dusør på til sammen 75.000 kroner som vil bli gitt i belønning til dem som bidrar til en oppklaring av saken. Vel 30 personer har hittil vært til avhør, og det er kommet inn over 100 tips.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer