Nye søk etter Tom Halvorsen

For annen gang på under et døgn setter politiet i Stavanger i gang nytt søk med dykkere i håp om å finne spor etter 18 år gamle Tom Halvorsen. Han forsvant sporløst i Tananger natt til 1. mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Resultatløst søk etter Tom Halvorsen

Letingen vil bli konsentrert i sjøen ved innseilingen til Tananger utenfor Stavanger, opplyser politiavdelingssjef Olaus Østebø ved Stavanger politidistrikt til NTB.

Søket i dag var ventet å foregå omtrent på det stedet som ble gjennomsøkt i går kveld.

Politiet er fortsatt interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett en hvit eller lys bil ved Fina bensinstasjon ved 23.15-tiden torsdag 30. april, dagen da Tom Halvorsen forsvant fra hjemmet. Flere vitner har rapportert om en smell i området på dette tidspunktet som kan stamme fra et våpen.

15 personer fra politiet arbeidet med saken i helgen. Den har topp prioritet og etterforskningen fortsetter for fullt. Kripos er foreløpig ikke tilkalt.

Privatpersoner og næringslivet i Tananger har samlet inn en dusør på til sammen 75.000 kroner som vil bli gitt i belønning til dem som bidrar til en oppklaring av saken. Vel 30 personer har hittil vært til avhør, og det er kommet inn over 100 tips.

(NTB)