Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nye spor i Tina-saken

Politiet i Stavanger fikk i helgen nye opplysninger i Tina-saken. Opplysningene er overlevert lagmannsretten som nå vurderer fengsling av Tina Jørgensens samboer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har sendt over noen opplysninger til lagmannsretten, sier politiadjutant Gunvor Gjedrem til Dagbladet.no. Hun opplysninger at politiet fikk opplysningene under arbeid med saken i helga.

I går skulle Gulating lagmannsrett avgjøre om Tina Jørgensens samboer, som er siktet for drap, skulle varetektsfengsles. Lagmannsretten ble ikke ferdige med å behandle saken i går, og nå ser det ut til at de ikke vil komme med noen avgjørelse før i morgen.

Politiadjutant Gjedrem vil ikke opplyse hva slags opplysninger politiet har sikret seg i løpet av helga, men opplyser til Dagbladet.no at det ikke gjelder funn som er gjort under søk i vannet.

NTB melder at det skal være nye vitneobservasjoner.

Gulating lagmannsrett fikk i går opplysningene oversendt på faks. Politiet har ikke adgang til å sende informasjon de har kjent til før varetektsframstillingen.

23-åringens forsvarer, Atle Helljesen sendte sine kommentarer til politiets påkjæring mandag. Han har ikke vært tilgjengelig for kommentar i dag.

Ryfylke lagmannsrett fant torsdag at det ikke var skjellig grunn til å mistenke Tina Jørgensens tidligere samboer for drapet. Politiet påkjærte derfor kjennelsen til Gulating lagmannsrett.

I påvente av lagmannsrettens kjennelse sitter den 23 år gamle Stavanger-mannen fengslet uten annet besøk enn sin forsvarer. Han nekter for å ha tatt livet av Tina Jørgensen natt til 24. september i fjor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!