VOLDTATT: To kvinner ble voldtatt i Oslo sentrum i natt. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET.
VOLDTATT: To kvinner ble voldtatt i Oslo sentrum i natt. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET.Vis mer

Nye voldtekter i Oslo i natt

To kvinner voldtatt i Oslo i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne skal ha blitt voldtatt i en pirattaxi i Oslo natt til søndag. En annen i et portrom ved et utested.

- Vi fikk inn en melding om en mulig voldtekt 05.56 søndag morgen. En kvinne kom alene inn til vakten på Sentrum politistasjon og sa hun hadde blitt voldtatt i en piratdrosje tidligere i natt.

Det sier vaktleder ved krimvakta i Oslo Tone Berland til Dagbladet.

En annen kvinne ble voldtatt like over midnatt.

- 00.40 ringte noen som sa at de hadde møtt en dame som var blitt voldtatt i Pilestredet. Vi kom tidlig til stedet og snakket med fornærmede som ble kjørt til overgrepsmottaket. Der vet vi veldig lite, men vi kommer til å ta kontakt med henne nå for å finne ut flere detaljer, sier Berland. Kvinnen er 18 år og husker lite av hva forløpet før hun angivelig våknet med buksene på knærne. 

Den andre kvinnen skal ha tatt pirattaxien sammen med en venninne fra området rundt Rådhuset i Oslo til St.Hanshaugen. Der ble venninnen sluppet av. Etter det skal sjåføren ha kjørt inn på en parkeringsplass i Claus Riis' gate hvor den angivelige voldtekten fant sted inne i bilen.

- Kvinnen har beskrevet bilen som en sort eller mørk stasjonsvogn av nyere dato. Vi har en beskrivelse av mannen. Han skal være rundt 170 høy, spinkel, rundt 30 år gammel og muligens iraner. Han har halvlangt mørkt, bølgete hår og hadde på seg grå dress og hvit skjorte, sier Berland til Dagbladet.

- Vi hadde mange polititjenestemenn ute på vakt i natt, og det er klart at vi var på stedet hvor overfallet skjedde tidlig. Til tross for det har vi bare vitneobservasjoner, sier Tone Berland til Dagbladet.