Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nyfødt ble kastet ut av vinduet av foreldrene på 13 og 15 år

Først fødte 13-åringen hjemme på jenterommet. I panikk kastet hun babyen ut av vinduet, hvor babyen ble liggende i nesten ti timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet/Dagbladet.no): Den endelige obduksjonsrapporten er ikke klar. Men ifølge politiet i New York kan babyen ha dødd av enten bruddskader i hodet, eller av kulde.

Babyen hadde i tillegg flere brukne ribbein, melder New York Times.

Natt til lørdag oppdaget en mann som passerte Second Prince of Peace Baptist-kirken på 183. gate i New York en liten baby liggende på kirketrappa. Det nyfødte barnet var dødt.

Søndag arresterte politiet på Manhattan en 13 år gammel jente og hennes 15 år gamle kjæreste. De har nå innrømmet at de var foreldre til babyen. 

Til politiet har 13-åringen forklart at hun fødte alene på jenterommet. Hun skal ha fått panikk da hun ikke klarte å få guttebarnet til å slutte å gråte, og åpnet vinduet og kastet babyen ut i bakgården fra andre etasje, hvor den nyfødte gutten ble liggende.

Noen timer seinere - trolig om lag ti timer - skal kjæresten (15) ha kommet.

Etter at 13-åringen forklarte ham hva som hadde skjedd, skal han ha gått ned i bakgården, plukket opp babyen og pakket den inn i håndklær og lagt ham i en pose. Så tok han babyen til kirken og la den lille gutten på kirketrappa.

-  De unge foreldrene trenger hjelp, sier pastor Prince Davis i baptistkirken.

13-åringen er nå innlagt på psykiatrisk sykehus. Barnefaren er i politiets varetekt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media