Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nyfødt funnet i klosettet

Den nyfødte jenta hadde så vidt hodet over vannet da hun ble funnet i et klosett i Disney World i Florida. Bare minutter gammel ble den morløse ungen reddet. Hun er allerede døpt «prinsesse Jasmin».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hun er bare deilig, sier en talskvinne for barnesykehuset der «prinsessen» gulper morsmelkerstatning for harde livet.

Som i Disney

Som i Disneys eventyrverden gikk det bra til slutt. I alle fall for barnet, som allerede har fått navnet til prinsessen i Disney-filmen «Aladdin».
Men den lille jenta hadde ikke mange sjansene etter at moren hadde slengt henne fra seg i klosettskåla. Hun ble funnet blå i ansiktet med navlestrengen rundt halsen natt til søndag norsk tid. Det skjedde på et toalett i Magic Kingdoms Tomorrowland, og doktor Kenneth Goodman hørte skrikene om hjelp fra menneskene som fant den lille.

Førstehjelp

- Jeg holdt henne i armene og forsøkte å lage et rør av pennen min for å suge væske ut av munnen og luftveiene, men fikk det ikke til, sier han til nyhetsbyrået AP . Han ga jenta hjertemassasje til ambulansen kom.

Reaksjonen fikk han først da han forklarte seg for politiet.

- Det var skremmende, og jeg brøt sammen i tårer i min kones armer, sier Goodman.

Velskapt

Prinsessen veier 3,1 kilo, er velskapt og uten skader etter den våte fødselen. Sykehuset er allerede blitt nedringt av folk som vil adoptere den lille, men politiet jakter på moren.

Hun kan bli stilt til rette for å sette barn i livsfare eller for drapsforsøk. Hvis de finner henne.

Hele Norges coronakart