Nyfødte Ceren ble forlatt på en vei i Tyrkia

Reddet av høygravide Maria Sacha Kristiansen (25) som ammet barnet.

HELTINNE: Danske Maria Sacha (25) ammet babyen som lå forlatt i veikanten og reddet trolig livet til jentebarnet. Foto: Privat.
HELTINNE: Danske Maria Sacha (25) ammet babyen som lå forlatt i veikanten og reddet trolig livet til jentebarnet. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den nyfødte jentebabyen Ceren ble 28. juni i år funnet etterlatt i veikanten i den tyrkiske feriebyen Kusadasi. Babyen ble forlatt kort tid etter fødselen i den stekende sola.

Den lille jenta overlevde trolig fordi den høygravide 25-årige Maria Sacha Kristiansen ved et fantastisk lykketreff befant seg i en taxi på vei til flyplassen etter en ferie i Tyrkia med sin mann og deres sønn på tre år, skriver Ekstrabladet.

Da hun fikk se den lille livløse jenta i armene begynte melken å renne og hun la instinktivt barnet til brystet. Etter at barnet var mett ble den lille jenta fraktet til sykehuset.

Mora meldte seg Nå viser det seg at kvinnen som forlot babyen er student, og har fått barnet utenfor ekteskap. Hun er fattig og ønsker ikke å ta seg av barnet, ifølge hurriyet.com. Kvinnen meldte seg selv for tyrkiske myndigheter og erklærte at det er hun som er moren til barnet.

Den danske 25-åringen, som venter sitt eget barn i neste måned, sier til den danske avisa Ekstrabladet at hun aldri vil forstå seg på handlingene til kvinnen.

-Jeg er glad for at hun meldte seg, for da har også jeg fått en forklaring på hvorfor hun gjorde det. Men jeg kommer aldri til å forstå det. Jeg synes også det er litt rart at hun er fattig om hun er på universitetet, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer