Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nygift - og med to på si

Bernhard Kerik trakk seg som sikkerhetsminister på grunn av en ulovlig barnepike. Men nå ramler nye skjeletter ut av skapet hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet):

Den tøffe, uredde og frittalende politimannen, som president George W. Bush bare ei uke tidligere hadde utnevnt til ny sikkerhetsminister, ville plutselig ikke lenger være med.

Første versjon var at han selv hadde tatt kontakt med Det hvite hus og forklart at hans kone hadde ansatt en ulovlig innvandrer fra Mexico som barnepike.

De færreste trodde på forklaringen. Og nå ramler det ene skjelettet etter det andre ut av skapene.

Det var ikke han selv som sa nei.

Det hvite hus hadde oppdaget flere andre ting da hans liv ble gransket.

I går kom det fram at han har vært gift tre ganger, og ikke to, som han selv har forklart.

Forleggeren Judith Regan og politisjefen Jeanette Pinero skal ifølge Daily News samtidig hatt et intimt forhold til Kerik, som da var nygift med syriske Hala Matli. Kerik har de siste dagene også blitt presset til å innrømme at han mottok dyre gaver mens han var politimester i New York.

Det er påstander om at minst en dyr gave kan spores tilbake til et entreprenørselskap med mafia-forbindelser.

UTBRETTSGUTT: Bernhard Kerik har fått sitt privatliv så grundig brettet ut at han må trekke seg fra posten som sikkerhetsminister for president George W. Bush.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media