Utah

Nygift par funnet drept

Paret Crystal Turner og Kylen Schulte reagerte på en skummel type få dager før de ble skutt.

SKUTT: Crystal Turner (38) og Kylen Carrol Schulte (24) ble funnet skutt og drept nær en campingplass ved Moab i Utah, onsdag forrige uke. Foto: Nic Naylor/KUTV via AP

SKUTT: Crystal Turner (38) og Kylen Carrol Schulte (24) ble funnet skutt og drept nær en campingplass ved Moab i Utah, onsdag forrige uke. Foto: Nic Naylor/KUTV via AP

Vis mer
Publisert

Onsdag forrige uke ble Crystal Turner (38) og Kylen Carrol Schulte (24) funnet skutt og drept på en campingplass ved Moab i Utah.

Politiet etterforsker nå drapet, melder Grand County Sheriff’s Office i en pressemelding.

Paret giftet seg i april i år, og reiste rundt på forskjellige campingplasser i bilen sin, skriver NBC.

Ikke selvmord

Begge kvinnene skal ha blitt skutt flere ganger, opplyser politiet. De sier til 2News at ingen er pågrepet så langt, men at det ikke er pågående fare for beboere i området.

- Fredag kveld var ekteparet sammen med venner og fortalte at det var en skummel fyr på campingplassen deres. Lørdag fortalte de at de ville bytte campingplass på grunn av den skumle fyren, sa Bridget Calvert, tanten til Schulte til den lokale TV-stasjonen KUTV.

SEKUNDER FORVARSEL: En gruppe menn skifter dekk på en fullastet lastebil langs veien i India. De får et par sekunder forvarsel på kaoset som venter. Video: Kameraone Vis mer

Venner og kolleger ble bekymret da verken Turner eller Schulte møtte opp på jobb dagen etter, skriver NBC.

En talsmann for The Grand County Sheriff's Office sier til KSL at etterforskerne tror at begge kvinnene ble drept av en tredje person.

- Spredte mye glede

Etter den tragiske nyheten ble kjent har flere postet innlegg på Facebook for å minnes paret.

- I kveld gjør hjertet mitt vondt etter den triste nyheten om min nydelige kusine Kylen. Hun gjorde hvert øyeblikk jeg tilbrakte med henne positiv, morsom og imøtekommende, skrev en kvinne.

- De var virkelig forelsket og spredte så mye glede rundt seg. Jeg er så lei meg for at dette skjedde med dem. De var begge fantastiske sjeler, skrev en annen person ifølge KSL.

Schultes familie har opprettet et GoFundMe -innsamling for å hjelpe med begravelsesutgifter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer