SIKTET FOR OVERLAGT DRAP: Det unge paret, her fotografert på politistasjonen i Banda Lampung, er siktet for å ha planlagt drapet på den angivelige voldtektsmannen. Foto: Perdiansyah / AFP / NTB Scanpix
SIKTET FOR OVERLAGT DRAP: Det unge paret, her fotografert på politistasjonen i Banda Lampung, er siktet for å ha planlagt drapet på den angivelige voldtektsmannen. Foto: Perdiansyah / AFP / NTB ScanpixVis mer

Nygift par siktet for å ha spist genitaliene til angivelig voldtektsmann

Brudgommen ble rasende da han fant ut at kona ikke var jomfru.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et ungt nygift par fra Indonesia er siktet for å ha spist genitaliene til en mann som angivelig voldtok bruden, skriver det franske nyhetsbyrået AFP.

Den 30-årige brudgommen har tilstått å ha drept den angivelige voldtektsmannen, som skal ha forgrepet seg på bruden ei uke før bryllupet.

- Rasende Mannen har forklart at han ble rasende da han fant ut at kona ikke var jomfru bryllupsnatta, for så å bli fortalt at hun var blitt voldtatt.

Det kjønnsorganløse drapsofferet ble funnet i en utbrent varebil i Lampung-provinsen på øya Sumatra for en måneds tid siden. Ifølge politiet har han tidligere hatt et forhold til kona.

Mannen er siktet for å ha utført drapet, mens kona er siktet for medvirkning. Politiet mener 30-åringen fikk kona til å avtale et møte med eksen; imidlertid dukket bare han opp, bevæpnet med en kniv som han brukte til å drepe og lemleste offeret. Deretter satte han fyr på bilen.

- Overlagt Brudgommen sier han bestemte seg for å fortære den dreptes genitalier «for å kurere smerten i hjertet». Politiet mener han tok det avkuttede kjønnsorganet med hjem til sin 20-årige kone, og fikk henne til å koke det. Deretter spiste de det i fellesskap.

En talskvinne for politiet i Bandar Lampung sier til AFP at saken fremdeles er under etterforskning.

- Vi har sterke mistanker om at dette er et overlagt drap, sier hun.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram