Nygift par siktet for å ha spist genitaliene til angivelig voldtektsmann

Brudgommen ble rasende da han fant ut at kona ikke var jomfru.

SIKTET FOR OVERLAGT DRAP: Det unge paret, her fotografert på politistasjonen i Banda Lampung, er siktet for å ha planlagt drapet på den angivelige voldtektsmannen. Foto: Perdiansyah / AFP / NTB Scanpix
SIKTET FOR OVERLAGT DRAP: Det unge paret, her fotografert på politistasjonen i Banda Lampung, er siktet for å ha planlagt drapet på den angivelige voldtektsmannen. Foto: Perdiansyah / AFP / NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et ungt nygift par fra Indonesia er siktet for å ha spist genitaliene til en mann som angivelig voldtok bruden, skriver det franske nyhetsbyrået AFP.

Den 30-årige brudgommen har tilstått å ha drept den angivelige voldtektsmannen, som skal ha forgrepet seg på bruden ei uke før bryllupet.

- Rasende Mannen har forklart at han ble rasende da han fant ut at kona ikke var jomfru bryllupsnatta, for så å bli fortalt at hun var blitt voldtatt.

Det kjønnsorganløse drapsofferet ble funnet i en utbrent varebil i Lampung-provinsen på øya Sumatra for en måneds tid siden. Ifølge politiet har han tidligere hatt et forhold til kona.

Mannen er siktet for å ha utført drapet, mens kona er siktet for medvirkning. Politiet mener 30-åringen fikk kona til å avtale et møte med eksen; imidlertid dukket bare han opp, bevæpnet med en kniv som han brukte til å drepe og lemleste offeret. Deretter satte han fyr på bilen.

- Overlagt Brudgommen sier han bestemte seg for å fortære den dreptes genitalier «for å kurere smerten i hjertet». Politiet mener han tok det avkuttede kjønnsorganet med hjem til sin 20-årige kone, og fikk henne til å koke det. Deretter spiste de det i fellesskap.

En talskvinne for politiet i Bandar Lampung sier til AFP at saken fremdeles er under etterforskning.

- Vi har sterke mistanker om at dette er et overlagt drap, sier hun.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram