Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nyhetsbyrå: Norwegian vil kjøpe opp britisk lavprisselskap

- Vil legge press på EasyJet og Ryanair.

SKAL VÆRE I SAMTALER: Ifølge det britiske nyhetsbyrået Press Association er Norwegian i samtaler med Monarch Airlines om oppkjøp. Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet
SKAL VÆRE I SAMTALER: Ifølge det britiske nyhetsbyrået Press Association er Norwegian i samtaler med Monarch Airlines om oppkjøp. Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norwegian er i samtaler med det britiske lavprisselskapet Monarch Airlines om å kjøpe opp hele eller deler av selskapet, opplyser kilder til Press Association.

Ifølge det britiske nyhetsbyrået har det norske flyselskapet kastet seg inn i kampen om å sikre seg en større del av lavprismarkedet i Storbritannia.

Forsøket på å kjøpe opp deler av eller hele selskapet legger press på rivalene EasyJet og Ryanair, sier kildene til nyhetsbyrået.

Ifølge PA er Monarch eid av det private investeringsselskapet Greybull Capital. Greybull har nylig bedt KPMG se på muligheter for å omorganisere eller selge kortdistanse-delen av selskapet med tanke på å satse mer på de mer lukrative langdistanserutene.

I Norwegian ønsker man ikke å kommentere det de kaller rene spekulasjoner.

- Dette er spekulasjoner vi ikke kommenterer, men det er ingen hemmelighet at Storbritannia er et viktig marked for Norwegian der vi har ambisiøse vekstplaner, ikke minst på interkontinentale ruter, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til NTB.

(©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!