Nyhetshelikopter styrtet i bakken

To personer skal være døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et nyhetshelikopter styrtet i dag i bakken og skapte et voldsomt flammehav i den amerikanske byen Seattle, ikke langt fra det kjente landemerket Space Needle. Helikopteret skal ha truffet tre biler som også tok fyr. Det skriver komonews.com.

Nødetater rykket raskt ut til stedet, og fire brannmannskaper klarte å slukke flammene innen kort tid.

King 5 News skriver at to personer skal ha omkommet. En mann i 30-årene skal også være kritisk skadd etter å ha befunnet seg i en av bilene som ble truffet, med brannskader på over 50 prosent av kroppen .

MYE RØYK: Dette bildet er tatt fra en nyhetsvideo av KOMO-TV, en lokalt nyhetskanal i Seattle. Her serv i flammene fra helikopteret og en av bilene den traff på vei ned. Foto: AP Photo/Courtesy KOMO-TV/NTB Scanpix
MYE RØYK: Dette bildet er tatt fra en nyhetsvideo av KOMO-TV, en lokalt nyhetskanal i Seattle. Her serv i flammene fra helikopteret og en av bilene den traff på vei ned. Foto: AP Photo/Courtesy KOMO-TV/NTB Scanpix Vis mer

Trafikken blir omdirigert fra ulykkesområdet.

Mistet våre egne Helikopteret gikk i bakken like utenfor nyhetskanalen KOMO-TV sine studioer. Kanalen sier selv at helikopteret kan ha styrtet i bakken etter at det forsøkte å lande på en helikopterplass på taket. I stedet skal det ha truffet siden av bygget.

Helikopteret pleier å bli brukt av både King 5 News og KOMO.


Nyhetsanker i KOMO, Keith Eldridge, la ut en melding på Twitter der han bekreftet at helikopteret var et av deres egne.

- KOMO-helikopterkrasjen har tatt livet av våre kollegaer ombord, skrev han.