Nyhetskanalen går i svart

På et styremøte i dag ble det klart at Nyhetskanalen setter kroken på døren. Manglende inntekter og store økonomiske tap er blant årsakene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En stab, tydelig preget av stundens alvor, fikk beskjeden om nedleggelsen på et allmøte i ettermiddag. Kanalen gikk i svart fra i dag av, og sendingen som egentlig skulle starte klokken 17.00 og vare til midnatt, ble erstattet av en kort, men uvanlig følelsesladd nyhetssending som kun dreide seg om en ting: Nyhetskanalens dystre skjebne.

Kanalens ankermann hadde følgende å si: - Barnet var for svakt, genene fra foreldrene Møller Invest og A-Pressen var for dårlige. Kanalen fikk daktiv dødshjelp på et styremøte i dag. Jeg skal hilse fra alle medarbeiderne her, som døgnet rundt har forsøkt å holde liv i denne rare tv-kanalen.

Deretter fulgte en reportasje fra dagens begivenheter i oslokanalen. Bilder av sjokkerte medarbeidere som bevitnet hvordan styreformannen Tor Andersen jaget kanalens eget TV-team på dør, ble etterfulgt av et intervju med en tydelig opprørt klubbformann, Ole Christian Tronstad. Han uttalte at en av årsakene til nedleggelse har vært dårlig planlegging fra eiernes side.

Nye eiere?

Det jobbes nå med å danne et produksjonsselskap som skal produsere TVNorge-nyhetene, men ifølge Nettavisen kan ikke styreformann Tor Andersen i A-Pressen garantere at man klarer å unngå konkurs. Han kan heller ikke garantere at de ansatte får lønn for å fortsette og lage nyheter for TVNorge hvis de kommer på jobb mandag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer