Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nyoperert Hagen skryter av Ullevål sykehus

Frp-gründeren synes han fikk veldig bra forpleining.

I VALGKAMPEN: Frp-nestoren besøkte Heradsbygd dagsenter ved Hønefoss i valgkampen som et ledd i sitt engasjement for eldreomsorgen. Foto: HANS ARNE VEDLOG/DAGBLADET
I VALGKAMPEN: Frp-nestoren besøkte Heradsbygd dagsenter ved Hønefoss i valgkampen som et ledd i sitt engasjement for eldreomsorgen. Foto: HANS ARNE VEDLOG/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Carl I. Hagen har slitt med smerter i hofta i lang tid. Nå er han nyoperert og ved godt mot.

- Jeg er imponert. Operasjonen har gått veldig bra. Jeg ble hofteoperert på Ullevål med en ny teknikk, som bare er forsøkt to ganger før i Norge, så vidt jeg vet. Jeg var tredje prøvekjører, humrer Hagen.

Raskt på beina
Den avtroppende visepresidenten på Stortinget hadde sett for seg en lengre rekonvalesensperiode.

- Fordi man ved den nye metoden slipper å kutte muskler, er man raskere på beina. Jeg kunne gå med prekestol allerede samme kveld, noe man vanligvis ikke kan gjøre før etter tre dager, sier en opprømt Fremskrittsparti-veteran.

Spare penger
Helsepolitikeren fornekter seg ikke når han vurderer sitt eget møte med Sykehus-Norge.

- Den nye operasjonsteknikken er revolusjonerende og kan bidra til at vi sparer masse penger ved at pasienter slipper kostbare rehabiliteringsopphold.

- Gruet du deg for operasjonen?

- Ja, men det gikk over all forventning. Det var en rar opplevelse, fordi jeg var spinalbedøvd fra magen og ned. Jeg var halvveis ved bevissthet, kjente ingen ting, men hørte at de dunket og hamret.

Spark i beinet
- Er smertene borte?

- Det er ikke smertefullt når jeg ligger stille, men ganske ømt, føles som å ha fått et spark i beinet, ei slags knehøne.

Carl I. Hagen forteller at han er i gang med et opptreningsprogram som fysioterapeuten har utarbeidet.

- Musklene må trenes opp. Jeg har et sett med øvelser som jeg gjør tre ganger om dagen og er i stand til å gå uten krykker, sier Hagen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling