Nyrik kineser knuste Merc'en

Den nyrike kineseren Wang Sheng ble rasende, da importøren nektet å reparere Mercedesen hans uten betaling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Wang leide likegodt en gjeng muskelsterke arbeidere til å slå bilen i stykker med slegger.

Wang er den ikke lenger så stolte eier av en sporty Mercedes-Benz SLK230, som han kjøpte rett før jul i fjor. Siden da hadde bilen vært inne til reparasjon fem ganger, og den 19. desember i år utløp garantien.

Første juledag hadde Wang fått nok. Han spente ei ku foran bilen og fikk den trukket gjennom gatene i Wuhan i den midtkinesiske provinsen Hubei, som demonstrasjon for kravet om en styrking av forbrukernes rettigheter.

Etter at Wang på denne måten hadde fått vist hva han mente om de utenlandske djevlene i Stuttgart og deres produkter, gikk bilen bokstavelig talt under hammeren. Mercedesen var for øvrig en firmabil, eid av en dyrepark der Wang er styreformann.

En talsmann for den kinesiske importøren av Mercedes sier ifølge den engelskspråklige avisen Beijing Morning Post at det ikke var noe galt med Wangs bil. Problemet var at bilen ikke tålte den dårlige kinesiske bensinen, framholder han.

(NTB)

FØR: Slik ser en Mercedes ut før den blir knust med slegge.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer