Nytt barnedrap i Sverige

Nok en gang har uskyldige barn blitt offer for en voldelig drapsmann. En 13 år gammel jente døde i fromiddag etter at hun og hennes 11 år gamle søster ble angrepet med kniv av en mann på en badeplass i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mishandlingen av de to barna skjedde i Bollnäs på en badeplass. Stedet er et yndet sted for unge og gamle som vil sole seg, slappe av og bade. De to søstrene hadde bestemt seg for å ta et kveldsbad i går kveld sammen med to venner. Da de var på vei opp fra vannet, ble de angrepet av en mann med kniv.

Knivstukket i ansiktet

Ifølge Aftonbladet angrep mannen den 11 år gamle jenta. Hun ble stukket med kniven, blant annet i ansiktet, og hennes eldre søster forsøkte å gå i mellom. Da begynte plutselig gjerningsmannen å mishandle henne i stedet. Han holdt henne under vannet til hun ikke kjempet imot lenger.

Politiet ble i mellomtiden tilkalt og de fikk jenta opp av vannet. Hun var bevisstløs og ble brakt til sykehus. Jenta skal ifølge Expressen ha ligget på bunnen av vannen i femten minutter før hun ble funnet. I hele natt har legene behandlet henne, men livet sto likevel ikke til å redde. I morges døde hun av skadene hun ble påført. Den yngre søsteren er behandlet for kuttskader, men skal være utenfor livsfare.

22-åring pågrepet

Politiet har pågrepet en 22 år gammel mann som er siktet for drap og drapsforsøk. Han har tidligere vært i politiets søkelys for narkotika- og mishandlingssaker. Han ble pågrepet i leiligheten sin 40 minutter etter angerpet, på bakgrunn av opplysninger fra vitner. Mannen har sittet i avhør i dag, men det er foreløpig ikke kjent hva han har sagt i avhør.