Nytt bombeoffer funnet i Madrid

Redningsmannskaper har funnet den andre mannen fra Ecuador som ble drept i bombeaksjonen mot et parkeringshus lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Redningsmannskapene lokaliserte mannens bil sent torsdag kveld. Men de måtte bruke en fiberoptisk kabel med et mikrokamera for å finne ut om mannens levninger var inne i bilen. Først tidlig fredag morgen fikk de bekreftet at det befant en person omkommet inne i bilen.

- Vi kunne se en arm og en underarm. Det bekrefter at den omkomne Diego Armando Estacio befinner seg inne i bilen, sier Alfonso del Alamo, sjef for sivilforsvaret i Madrid, ifølge spanske nettaviser.

Han legger til at det vil ta minst åtte timer å få den drepte 19-åringen fra Ecuador ut av ruinene.

Redningsmannskapene fant tirsdag den første av de to mennene fra Ecuador som var savnet etter bombeaksjonen lørdag mot et parkeringshus ved Barajasflyplassen i Madrid. De to mennene satt trolig i hver sin bil og sov, mens de ventet på kjente som skulle komme fra hjemlandet.

Den baskiske separatistorganisasjonen ETA har fått skylda for bombeaksjonen, den første siden organisasjonen erklærte våpenhvile i fjor vår.

Bombeaksjonen fikk den spanske sosialistregjeringen il å avblåse alle forsøk på dialog med ETA.

(NTB)

FORTSATT SØK: Redningsmannskaper har i flere dager finkjemmet ruinene av parkeringshuset på flyplassen i Madrid på jakt etter de to mennene som var savnet etter en bombeaksjon sist lørdag. Natt til fredag fant de omsider den andre av de to savnede mennene. Foto: SCANPIX
FORTSATT SØK: Redningsmannskaper har i flere dager finkjemmet ruinene av parkeringshuset på flyplassen i Madrid på jakt etter de to mennene som var savnet etter en bombeaksjon sist lørdag. Natt til fredag fant de omsider den andre av de to savnede mennene. Foto: SCANPIX Vis mer