Foto: Henning Lillegård/Dagbladet
Foto: Henning Lillegård/DagbladetVis mer

- Nytt drap i Oslo

Mann i 40-åra ble funnet død på Grünerløkka i går. - Skummelt, sier nabo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du bilder eller informasjon i saken? Tips oss på telefon 24 00 00 00, epost 2400@db.no eller sms/mms 2400.

(Dagbladet): Politiet i Oslo mener de står overfor et nytt drap i byen, etter at en mann i 40-åra ble funnet død i en leilighet på Grünerløkka klokka i går, 10. oktober, opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding.

En nabo sier til Dagbladet at avdøde trolig ble funnet i 20-21-tida i går kveld. Etter det Dagbladet kjenner til, holdt politiets krimteknikere på med granskninger til over midnatt.

- Politiet var her og forhørte seg i går. Vi vet egentlig ingenting selv. Vi har vært her hele helga, men har ikke hørt noe og aner ikke hva som har skjedd. Det som har skjedd er utrolig skummelt, sier en annen nabo til Dagbladet.

Det er varslet en pressebrief klokka 13.30 på politihuset på Grønland. Politiet nekter å gi ytterligere opplysninger før den tid «av hensyn til de undersøkelser og varslinger som nå pågår».

Dødsårsaken er ikke kjent; avdøde er sendt til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon, ifølge VG Nett.

Dette er det tredje drapet i Oslo på kort tid.

2. oktober ble en 54 år gammel mann funnet drept i en leilighet på Østensjø. Avdøde ble funnet etter at en 55 år gammel, som eide leiligheten hvor drapet fant sted, ringte sin advokat og fortalte om hendelsen.

29. september ble 21 år gamle Thien Hoang funnet drept i kjelleren i familieboligen han bodde i.


 


 
Dette er det tredje drapet i Oslo på kort tid. 2. oktober ble en 54 år gammel mann funnet drept i en leilighet på Østensjø. Mannen ble funnet etter at en 55-år gammel mann fortalte sin advokat at han hadde drept en mann. http://www.dagbladet.no/2011/10/03/nyheter/innenriks/drap/oslo/18423786/