ØDELEGGELSER:  En demning som brast i går i elva Tadami som brast i går etter kraftig regnvær og flom, har skapt store ødeleggelser i Fukushima-regionen, som ble hardt rammet av jordskjelvet i mars. I dag har det vært nye jordskjelv i samme område. FOTO: KYODO/AP/SCANPIX.
ØDELEGGELSER: En demning som brast i går i elva Tadami som brast i går etter kraftig regnvær og flom, har skapt store ødeleggelser i Fukushima-regionen, som ble hardt rammet av jordskjelvet i mars. I dag har det vært nye jordskjelv i samme område. FOTO: KYODO/AP/SCANPIX.Vis mer

Nytt jordskjelv i Fukushima i Japan

Styrke 6.4. Ikke fare for ny tsunami.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et jordskjelv med styrke 6,4 traff nordvest for Fukushima-regionen i Japan søndag.

Seismologer sier det ikke er fare for en ny tsunami.

Sju personer ble skadet i jordskjelvet, men det kom ingen nye skader på atomkraftverket Fukushima Daiichi.

Fukushima-regionen kom på alles lepper i mars i år. Et jordskjelv og påfølgende tsunami tok livet av mer enn 20 000 mennesker og førte til store skader på Fukushima Daiichi, som har lekket ut store mengder radioaktivt avfall siden.

Ble ristet ut av senga Søndagens jordskjelv var derimot heller uskyldig. I byen Hitachinaka brakk en 60 år gammel mann håndleddet sitt da han ble ristet ut av senga som følge av skjelvingene.

To eldre kvinner på 69 og 90 ble også skadet fordi de falt hjemme.

- Etterskjelv etter det massive jordskjelvet i mars foregår fortsatt, forklarte Akira Nagai ved det meteorologiske institutt i Japan.

(NTB-AFP).