Nytt-Linda-funn

Politiet gjorde fredag ettermiddag et nytt funn under letingen etter tekniske spor som kan knyttes til drapet på Linda Didriksen fra Meløy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det ble i ettermiddag gjort et funn i utløpet av Auselva, sier politiinspektør Ann Rødvei ved Bodø politidistrikt til NTB.

Hun vil ikke si hva som ble funnet, og mener det er for tidlig å si hvorvidt dette funnet er interessant for etterforskningen.

Auselva renner gjennom Storvikskaret i Gildeskål i Nordland der levningene etter Linda Didriksen ble funnet sist fredag.

Flere vitneavhør

Nye vitner i drapssaken er avhørt fredag.

- Vi prioriterer vitner som har observert noe på det aktuelle stedet i tiden da Linda Didriksen forsvant, opplyser Ann Rødvei.

Meløy lensmannskontor, Bodø politidistrikt og en etterforsker fra Kripos vil jobbe videre med Linda-saken lørdag, men de vil ta fri søndag.

Rødvei vil ikke si noe om sannsynligheten for oppklaring av den ett år gamle drapssaken, men sier etterforskerne er optimistiske med tanke på oppklaring.

Etterlyser vitner

Mannen i kamuflasjedrakt som ble sett rundt 1. juni i fjor, nær stedet der levningene etter Linda Didriksen ble funnet, har fortsatt ikke meldt seg.

Observasjoner av mannen ble gjort av et vitne, men politiet har ennå ikke lyktes å komme i kontakt med vedkommende.

Politiet leter også etter en mann som ble observert ved et bussholdeplass på Reipå i samme tidsrom.

Det er ennå usikkert om de to funnene i sjøen ved stedet i Gildeskål i Nordland, der levningene etter Linda Didriksen ble funnet sist fredag, har noe med saken å gjøre.

Linda Didriksen ble meldt savnet 1. juni i fjor.

Politiinspektør Ann Rødvei sier det er sannsynlig at Linda Didriksens samboer, som sist så henne i livet, vil bli innkalt til nye avhør.

- Men det vil skje når vi finner det fornuftig, sier Rødvei til NTB.

(NTB)