Nytt maraton-avhør av Sigrid-siktet

64-åringen som er siktet for å ha vært med og drept Sigrid Giskegjerde Schjetne satt i dag i et ti timer langt avhør.

LANGT AVHØR:  Forsvarer i Sigrid-saken, Aase Karin Sigmond, satt sammen med den 64 år gamle drapssiktede mannen i et ti timer langt avhør i dag.  Foto: Jacques Hvistendahl
LANGT AVHØR: Forsvarer i Sigrid-saken, Aase Karin Sigmond, satt sammen med den 64 år gamle drapssiktede mannen i et ti timer langt avhør i dag. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Jeg var nødt til å bryte av avhøret ved 19.30-tiden, da hadde vi sittet i avhør siden klokken 09.30, sier advokat Aase Karin Sigmond som sammen med Heidi Ysen er oppnevnt som forsvarer for den 64 år gamle mannen fra Vestby.

64-åringen er sammen med en 37 år gammel mann fra Ålesund siktet for å ha drept 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne. Den unge jenta forsvant sporløst fra Østensjø i Oslo natt til søndag 5. august i år.

Isolert Etter fire uker intens politietterforskning ble de to mennene pågrepet. Sigrid ble funnet død like ved stedet de to mennene oppholdt seg. De to mennene har nå sittet isolert i varetekt i to uker.

- Min klient forklarer seg villig vekk. Men han begynte å bli veldig sliten, derfor var jeg nødt til å avbryte avhøret i kveld, sier advokat Aase Karin Sigmond.

Det skal ikke ha kommet fram nye opplysninger i dagens avhør som styrker mistanken mot 64-åringen.

Nye avhør I morgen skal 37-åringen fra Ålesund avhøres på nytt. Advokat Karen Forbrigd i advokatselskapet Elden skal bistå 37-åringen i avhøret.

Begge de to siktede nekter et hvert kjennskap til drapet på Sigrid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer