Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nytt Narvesen-ran i Oslo

To menn truet ved 18-tida i kveld til seg penger fra en Narvesen-kiosk på Haugerud t-banestasjon i Oslo. Dette er det fjerde Narvesen-ranet i Oslo på mindre enn tre uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to mennene var bevæpnet med kniv. Ifølge politiets operasjonssentral i Oslo var de ikke maskerte. Politiet har et relativt godt signalement på ransmennene.

Den ene av dem skal være av utenlandsk opprinnelse. Det er ikke kjent hvor mye penger de to fikk med seg. Kioskbetjeningen ble ikke fysisk skadd under ranet.

Sist torsdag ble en Narvesen-kiosk på Skullerud t-banestasjon ranet av to eller tre gjerningsmenn som truet betjeningen med pistol.

En uke tidligere kom to menn seg unna med over 30.000 kroner fra en Narvesen-kiosk på Ensjø. Også her ble det truet med pistol, og en kvinnelig ansatt og en kunde ble bundet fast.

Onsdag 28. oktober truet en mann med pistol til seg rundt 4.000 kroner fra en Narvesen-kiosk ved Linderud t-banestasjon.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media