Nytt parti mot abort

Ludvig Nessa og Per Kørners nye framstøt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Prestene Ludvig Nessa og Per Kørner har dannet et nytt politisk parti som skal stille lister i alle landets fylker ved valget neste år.

- Målet er kort og godt å oppheve abortloven, opplyser generalsekretær Ivar Kristianslund i det nye partiet Abort-motstanderne i en pressemelding.

Nessa, Kørner og Børre Knudsen er blitt avskjediget fra sine stillinger i Den norske kirke i forbindelse med kampen mot abortloven, og Knudsen og Nessa har tilbrakt tid i fengsel.

Knudsen er syk, og det nye partiet har startet opp med Nessa og Kørner i ledelsen, henholdsvis som formann og nestformann.

(NTB)

VETERAN: Ludvig Nessa har viet store deler av sitt voksne liv til kampen mot abort. Her i kjent positur fra begynnelsen av 90-tallet. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX
VETERAN: Ludvig Nessa har viet store deler av sitt voksne liv til kampen mot abort. Her i kjent positur fra begynnelsen av 90-tallet. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX Vis mer
Nytt parti mot abort

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer