Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nytt partydop-dødsfall

En 22 år gammel jente ble torsdag funnet død i sin egen leilighet i Sande i Vestfold. Politiet tror hun døde av partydopet GBH.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta ble funnet i dusjen, med vannet på. Hun ble i går sendt til obduksjon og politiet regner med å få rapporten som viser dødsårsaken i begynnelsen av neste uke, skriver VG.

Den siste som så 22-åringen i live, var en venninne som sov i samme leilighet. Hun hørte at dusjen ble skrudd på i 06-tiden tordag morgen, men sovnet straks etterpå. Den døde ble ikke oppdaget før klokka 11, da to venner kom på besøk.

- Tok GHB

- Venninnen har fortalt oss at den avdøde ruset seg på GHB den samme natten. Det skal ikke ha vært noen fest i leiligheten. Noe særlig mer enn det vet vi ikke, forteller lensmannsbetjent Camilla Lie ved Sande lensmannskontor.

22-åringen, som opprinnelig var fra Drammen, var ikke med i noe belastet rusmiljø, men skal ved tidligere anledninger ha prøvd sentralstimulerende midler.

GBH

GBH (gammahydroxubutyrat) gir folk et oppstemt stemningsleie. Ved overdose kan pustesenteret i hjernen bli lammet slik at personen slutter å puste. Etter at stoffet ble oppdaget her til lands for tre år siden har i underkant av ti personer dødd på grunn av overdose.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media