Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nytt ran i Oslo i natt

Mann slått ned i sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslopolitiet har rykket ut etter melding nok et ran i Oslo.

- Det var en mann tidlig i 20-åra som klokka 01.25 kontaktet en patrulje utenfor Oslo S og fortalte at han hadde blitt slått ned og ranet 20 minutter tidligere utenfor kjøpesenteret Gunerius, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen til Dagbladet.

Politijakt etter fire menn Mannen skal ha blitt fraranet et pengebeløp mens han lå på bakken, opplyser Pedersen videre. Den fornærmede skal ikke være skadd, men er preget etter hendelsen.

- Han har beskrevet gjerningspersonene som fire menn i 20-åra av utenlandsk opprinnelse. Han bet seg merke i at en av dem var ikledd en rød genser, sier operasjonslederen.

Politiet har fremdeles dialog med den fornærmere og driver et bredt søk i hovedstaden etter noe som matcher beskrivelsen. Politiet mottar tips fra publikum på 02800.

- Dette er høyt prioritert og vi bruker det som er disponibelt av enheter, sier Pedersen til Dagbladet.

Ransbølge Ranet føyer seg inn i en lang rekke av ranssaker i hovedstaden den siste tida. Bare i går kveld fikk politiet tre ransmeldinger, blant annet ble 88-åring slått ned og ranet.

I oktober ble det i gjennomsnitt begått fire ran hver dag.