Nytt ransforsøk i Oslo

- Fem mørke gutter løp fra stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I natt har det vært et nytt forsøk på ran i Oslo, i Thorvald Meyers gate ved Schous Plass.

«Forsøk på personran. 5 gutter, mørke i huden, mørkt kledd, i 20-årene, løp fra stedet. Uviss retning», opplyser operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt på Twitter.

Fire pågrepet Ifølge fornærmede skal det ikke ha vært brukt våpen under ranet. De mistenkte fikk heller ikke med seg noe fra fornærmede.

Politiet pågrep fire personer like i nærheten kun få minutter etter at ranet ble meldt inn. Samtlige passet meget godt til beskrivelsen, ifølge politiet. Alle er kjent fra politiet fra før for ran og ransforsøk.

Dagbladet har flere ganger skrevet om ransbølgen som pågår i hovedstaden. Blant annet er en 16-åring tatt for fem ran i Oslo.

- Svært truende Guttens forsvarer, advokatfullmektig Stine Langlete, sier hun ikke har anledning til å kommentere saken overfor Dagbladet. Etter det Dagbladet forstår nekter gutten straffskyld. Politiet mener guttens metoder er brutale.- Han oppfører seg svært truende overfor ofrene. Hvis ikke de gir ham det han ønsker truer han med fysisk makt, noe han også har benyttet før. Han opererer alltid med minst en annen og de går spesielt etter mobiltelefoner, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer